Browsing Tag

Start-up Day

blandat

Bilder från SSES Start-up Day 2008

Snygga lokaler

Magnus Lindkvist, Pattern Recognition

Trendspanaren/sektledaren Magnus Lindkvist från Pattern Recognition delar med sig av visdomsord från Seth Godin. Verkar vara budgetversion av Kjell A. Nordström…

Johan Lindgren, Telenor

Hyfsat intressant om hur Telenor ser på sin roll som mobiloperatör. Kommer satsa på att tillhandahålla en grundstruktur för 3:e parter att använda och bygga vidare på. Tvärt emot Tres satsning på vertikal integration med andra ord.

Johan Lindgren och Magnus Lindkvist

Efter varje föredrag kan man messa in frågor, men moderatorn är mer sugen på att ställa egna och tycker frågorna som kommer in är för tekniska.

Perfect Pitch

Snabbworkshop på pitchingseminariet.

Pitchmall

Mer om den perfekta pitchen. Den enda delen av seminariet som var något att ha enligt Tim Meldrum som höll i det. Med tanke på att det var ganska kort och mest handlade om att man inte skulle stå i vägen för PowerPoint-projektorn, så är jag nästan beredd att hålla med…

Anna Caracolias, Adimo

Anna Caracolias från Adimo som verkar syssla med en del intressanta projekt. Tyvärr är det först i slutet av presentationen som det framgår vad Adimo gör.

David Axmark, MySQL

David Axmark, en av grundarna av MySQL berättar lite om förtagets historia och om deras tankar bakom att använda sig av GNU GPL.

personligt

Start-up Day 2008 i morgon

I morgon blir det föreläsningar om entreprenörskap hela dagen på SSES Start-up Day. Det blir pitching and PR for Start-ups på förmidagen och inspirationsspåret på eftermiddagen. Jag kan verkligen behöva lite inspiration så här i höstmörkret även om jag misstänker att det blir lite som att vara tillbaka på Handels igen.

Tänkte försöka blogga lite direkt därifrån (om jag hittar en uppkoppling). Kommer antagligen ta lite bilder också och lägga ut här.