Om Marcus

Intervjuad på 24hbc

Marcus (till vänster) intervjuad på 24hbc 2011

Till vardags jobbar jag som webbutvecklare i egen regi. Jag tycker webbutveckling är fantastiskt roligt och brinner framför allt för webbapplikationsutveckling och kombinationen av programmering, marknadsföring och design. Hade dygnet haft fler timmar hade jag lagt dem på löpning, foto, böcker, film och caféliv.

Mediascreen är även namnet på mitt konsultföretag som hjälper andra företag med webbutveckling.

Sedan våren 2010 har jag drivit företaget på resande fot och arbetat från flera olika städer i bland annat Italien, Malaysia, Vietnam, Hongkong och Argentina. Om du är intresserad så går det att följa min resa på kartan och i bilder.

Tidigare har jag bland annat pluggat ekonomi på Handels i Stockholm och hunnit jobba lite med redovisning innan programmeringsintresset tog över och jag sadlade om.

Här på mediascreen.se skriver jag mest om livet som ”digital nomad” och lite om webbutveckling, egna projekt och entreprenörskap. Bloggen är en knytpunkt för mina olika sidoprojekt och här testar jag ibland saker jag inte skulle utsätta betalande kunder för – så en del av det du ser här kan vara lite oputsat.

Inga kommentarer

Skriv ett svar