personligt, webbutveckling

SEO Sundays vecka 40

Jag hoppade på SEO Sundays för första gången i söndags. Det blev en liten minishop där jag säljer The Strassburg Sock – ett hjälpmedel vid behandling av hälsporre/plantar fasciit.

Anledningen till att jag satte upp sidan var dels att jag själv har haft problem med hälsporre och blivit hjälpt av strumpan och dels att prova att sätta upp en microshop som ett test för en framtida grupp microshopar.

De andras projekt som blev klara under söndagen:

Att vara med ger lite extra motivation till att få något gjort på söndagarna och jag tänkte haka på i morgon också. Då tror jag det är dags att få upp en blogg till Pieces of You. Tanken är att den ska fungera som utvecklings-, nyhets- och tipsblogg för alla som säljer sitt konthantverk via sidan.

Föregående inlägg Nästa inlägg

Du kanske också tycker om