webbutveckling

Resultatet av SEO Sunday 16 november

Här kommer min rapport från förra söndagens SEO Sunday. Bättre sent än aldrig…

Det blev många informationssidor och temat verkade vara presenter och resor:

Själv byggda jag en liten sajt som låter besökaren hitta mittpunkten mellan två eller fler adresser. Den tog runt åtta timmar att bygga. Största delen av tiden gick åt till att lista ut hur Googles odokumenterade http-variant av reverse geocoding fungerar. Resten av tiden bråkade jag med underliga character-encodings vid jQuerys AJAX-anrop.

Senare i veckan bygger jag nog om den lite så att man kan använda den för att få koordinater för en enda adress, något som är ganska användbart för alla som geokodar sina foton manuellt. Det blir även länkar till några platsberoende fotosajter.

Föregående inlägg Nästa inlägg

Du kanske också tycker om