webbutveckling

SEO-sunday igen

Idag är det SEO-sunday och jag studsar som vanligt upp på morgonen, redo för en ny dag av programmering och experimenterande (nej, jag skämtar inte). Men först en sammanfattning av förra veckans bidrag.

Anslutningen var inte så hög, men det var lite större variation på projekten än vanligt.

Stefan byggde en Google adsense generator, en drift med alla som skryter om sina fantastiska adsense-inkomster. Någor att ta till sig för de svenska domstolar som hanterar upphovsrättsliga mål kanske?

Andreas använder en riktigt lång domän för sin lathund multiple blogs on a single wordpress installation. Lathunden inkluderar även en generator av nödvändig php-kod och symbolic links.

Anders drog igång början till ett litet nätverk för personalvård… (Företagspresenter, firmafester samt kickoff). Det blev även en sajt om filmande fotbollsspelare, där man kan betygsätta filmningarna. Ser lovande ut men det är lite tomt än så länge. Jag skulle kanske lyfta fram några filmklipp till startsidan så man direkt kan se vad sidan går ut på.

Själv gjorde jag som bekant en sida som visar nya svenska foton från Flickr.

Föregående inlägg Nästa inlägg

Du kanske också tycker om