blandat

Amazon mp3 downloads inte för svenskar

Tänkte prova Amazons nya musikbutik och hittade snabbt en skiva jag ville ha, Monkey Swallows the Universe's The Casket Letters. Bara $8.99 och dessutom DRM-fritt – fantastiskt, tänkte jag.

Första problemet blev att undvika att installera Amazons egna musiknedladdningsprogram. Eftersom det bara var obligatoriskt vid köp av hela skivor blev lösningen att välja låtarna för hand – något dyrare och lite omständligare men fortfarande okej. Efter att ha fyllt i min information och funderat över varför det inte går att välja land så tvingas jag backa och upptäcker tillslut en liten textrad som upplyser om att butiken bara fungerar för boende i USA.

Jaha, Det blev ingen lagligen nedladdad musik idag heller.

Föregående inlägg Nästa inlägg

Du kanske också tycker om